Megújult a Getac B300-as noteszgépe

2010. szeptember 23.
2.4671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A különlegesen strapabíró számítógépekre specializálódott Getac Technology a napokban bejelentette, hogy frissítette a nagy népszerűségnek örvendő, Getac B300 típusjelzéssel ellátott hordozható gépének konfigurációját.
Advertisement

A ráncfelvarrás eredményeként a laptop immár az Intel egyik legfrissebb fejlesztésű Core i7 mobil processzorával van felszerelve, aminek köszönhetően a hivatalos adatok szerint az új konfiguráció elődjénél nem kevesebb, mint 67%-kal nagyobb teljesítménnyel büszkélkedhet.

A laptop 303,5 X 263 X 60 milliméteres méretekkel rendelkezik, a tömege pedig 3,5 kilogramm. A rendszer egy 13,3 inches kijelzővel van felszerelve, ami az 1024 X 768-as (XGA) natív felbontást képes kezelni, de igény esetén a noteszgépet a cég elláthatja egy azonos paraméterekkel rendelkező érintőpanellel is. A megújult Getac B300 az Intel QM57 Express chipkészlet köré épül, és az Intel fent említett központi feldolgozójának 2,0GHz-es Core i7 620LM változatával van felvértezve (Turbo Boost-al üzemelhet akár 2,8GHz-en is), míg a DDR3-as memóriarendszere alapesetben 2GB RAM-ot tartalmaz (8GB-ig bővíthető). A képi megjelenítésért az integrált Intel HD Graphics chip felel, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemez 250GB-os tárolókapacitással, szilárdtest-meghajtók pedig 80GB-os és 160GB-os mérettel képviseltetik magukat, de a konfigurációt ellátták még egy DVD Super Multi optikai meghajtóval is.

A hordozható gép hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11a/b/g/n szabványú WiFi modul, egy V.92 56k ITU modem, és egy Bluetooth 2.1 + EDR adapter alkotja, de igény esetén a felszereltséget a Getac kiegészítheti még egy GPS egységgel, és egy Gobi 2000-es mobil szélessávú adapterrel is. A notebook külső részén található egy PCMCIA Type II és egy ExpressCard 54 slot, egy 2 az 1-ben kártyaolvasó, egy dokkoló konnektor, egy D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, két darab USB 2.0, két darab soros, egy eSATA/USB 2.0, egy RJ-45 LAN és egy RJ-11 modem, egy 1394a FireWire, valamint az integrált audiorendszer mikrofon és fejhallgató csatlakozója. A noteszgépet a Microsoft előtelepített Windows XP Professional, Windows Vista Business, vagy Windows 7 Professional operációs rendszerével, és egy 7800mAh teljesítményű Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég. A ráncfelvarráson átesett Getac B300 már megrendelhető a gyártó honlapjáról 3799$-os indulóáron.
Advertisement
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 4 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

11 éve, 4 hónapja és 6 napja

Az rendben van, hogy ütésállóak meg miegymás, de annyira csúnyák. Nekem nem kéne ilyen gép. Egyébként is, az ember vigyázzon a holmijára, ne dobáljon össze vissza egy notit.

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt