Megtudtuk, mikor jelenik meg az NBA 2K Playgrounds 2

2018. szeptember 18.
5.7631
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Eredetileg már májusban meg kellett volna jelennie az NBA 2K Playgrounds 2-nek, azonban sajnos elhalasztották a premiert azzal az indokkal, hogy egy új szintre fogják emelni az árkád kosárlabdázás élményét.
 

Ez nagyon hamar ki fog derülni, hogy mennyire lesz igaz, lévén a hivatalos megjelenési dátum október 16-ra lett kitűzve PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re egyaránt, a cucc pedig harminc dolláros áron lesz megvásárolható.

Rajtkor háromszáz kosaras várja, hogy kipróbáljuk őket, illetve későbbi frissítések által további kétszáz játszható karakter fog még bekerülni, arról meg már nem is beszélve, hogy 100 jellegzetes mozdulattal tudjuk majd bezsákolni a labdát, illetve végül, de nem utolsó sorban a játékosok személyre szabhatósága is komoly szerepet fog játszani a stuffban.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Direktor

2 hónapja, 5 napja

Marha jó ez a game!

válasz erre

rDAVE

2 hónapja, 5 napja

Tökre elégedettséggel tölt el, amikor magyar weboldalon a koreai szöveg nekem nem egy ufónyelv, hanem pl a nagyfej mellett mozi van írva. (: Ha adják PS Plushoz már meg is van a kedvenc pálya.

válasz erre
NBA 2K Playgrounds 2
12.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

adriano profiljarDAVE profiljaHellblade profiljaBvektor profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaszedmond01 profilja adambalonyi profiljaGargameth profiljamarco profiljaMarduk profiljaretePceldaK profilja