Megtudtuk, hogy mi vár ránk a Call of Duty WWII: Winter Siege event során

2017. december 07.
11.7141
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision és a Sledgehammer Games már korábban felvezették, hogy a téli szünet és az ünnepek alkalmából a Call of Duty WWII kapni fog egy Winter Siege event névre keresztelt eseményt, amiről egy brutális trailer társaságában most minden részletet megtudtunk.

Az esemény során például téli hangulat költözik majd a közösségi térként megismert Főhadiszállásra, Butcher kapitánytól pedig egy halom kapcsolódó tematikus kozmetikai tárgyat, fegyver variánst és egyéb kiegészítőket zsebelhetünk be, de lesznek teljesen új fegyverek is a teljesség érdekében.

Ezen felül visszatér a játékba a Gun Game, és december harmadik hetében mindenki dupla tapasztalati ponttal játszadozhat benne, sőt mi több, az event természetesen új kihívások sokaságával és a korábban beígért új pályával is kecsegtet, ami Winter Carentan név alatt a legendás csatatér téli változatát prezentálja számunkra.

Hogy minderre mikortól csaphatunk le? Az Activision szerint már holnap, azaz december 8-án elindul a Winter Siege event, és január 2-ig várja a játékosokat.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Tetszik a hóesés, de a kozmetikai kiegészítőktől, meg a tárgyaktól hányni tudok bármelyik játéknál, ha dlc-ként próbálják eladni.

válasz erre

Vidoros

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

De rohadt látványos! Nagyon bejön!

válasz erre
Call of Duty WWII
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaturatur profiljaWarriorAutobot profiljaWickedSick profiljamovi profiljaImperator profiljakylx profiljagery1113 profilja