Megtriplázódott a Lord of the Rings Online népszerűsége mióta ingyenes lett

2011. január 09.
2.2271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Még hogy nem kell semmi a népnek, ami ingyenes? Ezt ugyan ki találta ki.

A Lord of the Rings Online-nak semmi nem tett még olyan jót, mint mikor a fejesek kitalálták, hogy átnyergelnek egy jobb üzleti modellre. Az ingyenesség a legjobb út ahhoz, hogy könnyen és ügyesen hatalmas pénzeket kaszáljunk. A Turbine Entertainmenttől közölte Adam Mersky nem is olyan rég, hogy a szeptemberi váltás óta eltelt durván négy hónap során megháromszorozódott azon játékosok száma, akik a Lord of the Rings Online-t választották más MMO-k helyett.

Az ingyenességre való váltás első biztató jele már októberben meglátszódtak, amikor a felhasználók száma megduplázódott. Az online világ érezhetően felélénkült, csak úgy nyüzsögnek benne a játékosok, akikre ez pozitívan hatott, vagyis a játékkal eltöltött idő is kitágult. Egyetlen inci-inci szépséghiba ezzel, hogy a dolgot nem számszerűsítették, vagyis nem elképzelhetetlen, hogy a játékkal eddig mindössze 10-en játszottak, és ezt feltornázni 30-ra nem is olyan nagy dicsőség.
2 hozzászólás

Aj Styles

14 éve, 5 hónapja és 5 napja

hát igen elég valószínűszomorú smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 5 hónapja és 5 napja

Nyilván ami ingyen van az kecsegtető a játékosoknak. De gondolom ez is ilyen mikrotranzakciós alapon megy, szóval csak egy alap van ingyen, ha többet akarsz, akkor pengetned kell.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaKisember001 profilja