Még több vezető franchise tart idén a PlayStation Portable-re

2009. április 16.
1.7441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Számtalanszor hangoztatott ígéretek röppentek ki ismét a Sony Computer Entertainment America egyik jeles frontemberének, John Koller-nek a szájából.

Mivel kecsegtet ezúttal? A nem túl régi lemez, meg néhány újdonság, annyi különbséggel, hogy idén valóban elkezdték látványosan felkarolgatni az elmúlt években magára hagyott handheld masinát. Koller nyilatkozatából kiderült, hogy további meghatározó franchise-ok érkeznek a gépre még idén.

Az első tűzijáték megvolt, plusz pár újabb meglepetés került a felszínre, csak, hogy messzire ne menjünk, derült égből villámcsapásként érkezett a Jak & Daxter: The Lost Frontier bejelentés, - mindenki PlayStation 3-ra várta - majd a korábban is pletykálgatott Silent Hill: Shattered Memories lett hivatalosan megerősítve. A Sony még ezeknél is korábban rukkolt elő a MotorStorm: Arctic Edge és a LittleBigPlanet leleplezéseivel.

John Koller szorgalmas papagáj módjára darálta el ismét, az idei évre tervezett PlayStation Portable-ös játékdömpingnek csupán a felét hozták eddig nyilvánosságra, még a fele, feltehetőleg a legnagyobb durranások hátra vannak. Ilyen lelki állapotban várni az E3-at igen idegfeszítő elfoglaltság. Aki szeret játszadozni a merész, ugyanakkor nem elrugaszkodott gondolatokkal, máris elképzelheti, hogy milyen érzés lenne végre két marokban szorítani a Gran Turismo-t, vagy esetleg mennyire volna ütős a Killzone Liberation 2-t egy Resistance Retribution-féle megvalósításban cipelni magunkkal.

Nagy vihar előtti csend, erőteljes handheld feltámadás a Sony háza táján és az eddigi mérleg jóval többre ad lehetőséget, mint puszta bizakodásra. Ébresztő emberek, újra zsebben lesz a helye a mobil PlayStation-nek, ideje lassan leporolni őket. Vajon ez volna a handheld erőgép utolsó nagy hajrája, mielőtt bejelentik az egyre többet emlegetett második generációt? Ha itt most pontot teszünk, még elkerülhető a totális becsavarodás. Egyébként a tavalyi esztendő volt a PlayStation Portable legragyogóbb éve, a silány szoftverkínálat ellenére. Ebből kiindulva idén hiánycikk lehet a hardver a tripla A kategóriás játék tsunami után? Kérdezz, felelek, fordított irányban.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljarDAVE profilja