Megtekinthetők az első Battlefleet Gothic: Armada gameplay felvételek

2015. szeptember 11.
2.4721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Tindalos Interactive munkatársai bemutatták az első hivatalos fejlesztői naplót a Warhammer 40K univerzumban játszódó Battlefleet Gothic: Armada című űr RTS kapcsán.
 

Az Etherium fejlesztői ebben nem csak sok-sok érdekességet osztanak meg velünk készülő művükről, hanem bemutatják már az első gameplay felvételeket is, amelyek rendkívül kellemes látványt garantálnak, noha ez egyáltalán nem meglepő, ha azt vesszük alapul, hogy a háttérben az Unreal Engine 4 teljesít már szolgálatot.

A játékot egyébiránt a Focus Home Interactive karolta fel kiadóként, magjelenése pedig valamikor jövőre várható, kizárólag PC-re. Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen élmények is várnak rád a játékban, pillants bele az alábbi kisfilmbe:

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Tommy

4 éve, 9 hónapja és 1 napja

Hát ez bizony nagyon jól néz ki! Kár hogy konzolra nincsenek ilyen típusú játékok, bár a miértjét értem, teljesen irányíthatatlan lenne kontrollerrel.

válasz erre

Kentagora

4 éve, 9 hónapja és 1 napja

elég jó játéknak tűnik
remélem h kezelni is tudom majd

válasz erre

5t3v3nk3

4 éve, 9 hónapja és 1 napja

FUHH FUHHH AZTA ÁÁÁ ... Remélem a Black Templar rendház is képviseltetik magukat mint mondjuk az Eternal Crusader Dorn's Wrath, Dorn's Sword, vagy az Ophidium , Ophidian.

WÁÁÁÁ EZ KELLLLL....

válasz erre
Battlefleet Gothic: Armada
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMarduk profiljaemerx profilja