Megtekinthető a Raving Rabbids: Alive and Kicking gamescom 2011 trailere

2011. augusztus 20.
2.5471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár beköszöntött a hétvége, a jó idő és az ünnep remélhetőleg mindenkit a szabadba csábított, a kölni gamescom 2011 mégis robog tovább, így mi ma és holnap is gyűjtünk nektek néhány hírt Európa legnagyobb videojátékos expójáról.

Kezdetnek itt van rögtön egy trailer, amelyet a UbiSoft hozott nyilvánosságra, méghozzá a Raving Rabbids: Alive and Kicking című, kizárólag Xbox 360-ra érkező alkotásról, amely az öt éves évfordulóját kívánja megünnepelni ezzel a rendhagyó programmal.

Amint az a gamescom 2011 tiszteletére nyilvánosságra hozott mozgóképen is látható, a Raving Rabbids: Alive and Kicking erőteljesen a Kinect mozgásérzékelős szenzorra építi sikerét. Sajnos a trailer nem sok gameplay felvételt tartalmaz a programról, leginkább néhány feltűnően jókedvű fiatal ugrabugrálását láthatjuk, amint a Kinect előtt pózolnak, illetve megpróbálnak értelmes arcot vágni a program nyüstölése közben. Sikertelenül! Természetesen az alkotás ettől még kiválónak ígérkezik, ha nem hinnéd el, az alant megtekinthető látnivaló erőteljesen erről árulkodik.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

1 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 10 napja

Ezek a nyulas játékok nagyon viccesek, nagyon sajnáltam mikor megtudtam, hogy nem lesz PC-re. Valahogy mindig olyannal játszanék, ami nem jön a gépemre.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2011
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt