Megtekinthető a Dead Space 2 teljes intrója

2010. december 23.
3.0391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts csapata egyértelműen bearanyozta a horrorjátékok szerelmeseinek karácsony előtti időszakát, a cég ugyanis néhány nappal ezelőtt elérhetővé tette a Dead Space 2 kipróbálható változatát, aminek köszönhetően az összes konzolos fanatikus belekóstolhatott már Isaac főhősünk legújabb kalandjába.

Ennek a következményeként lehet számon tartani, hogy a mai napon felbukkant egy videó az interneten, amely úgy hirdeti magát, hogy a komplett Dead Space 2 intrót tartalmazza.

Ezzel az információval nem is lehet vitába szállni, a valamivel több, mint négy perces mozgókép a játék előzményeit és konkrét előtörténetét mutatja be, mindezt pedig ugyebár a demóból sikerült felvennie néhány lelkes fanatikusnak, így aki eddig még nem jutott el a kipróbálható változat letöltéséig, esetleg nem érdekelte, vagy nem rendelkezett olyan rendszerrel, amire a demonstrációs anyag megérkezett volna, akkor most itt a nagy alkalom, hogy legalább a program intróját megtekinthessük. Ha kíváncsi vagy rá, erre parancsolj:

#tv#
Dead Space 2 kipróbálható változatát, aminek köszönhetően az összes konzolos fanatikus belekóstolhatott már Isaac főhősünk legújabb kalandjába.'>
1 hozzászólás

skyman

14 éve, 5 hónapja és 22 napja

Ugy látom, nem lessz uncsee a szünetmenő smiley

válasz erre
Dead Space 2
4.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja