Megtalálták a NieR: Automata legutolsó titkát - az első pályán befejezhetjük az egész sztorit!

2021. január 03.
30.4731
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hihetetlen egyszerűen, hogy még ennyi év távlatából is képes újat mutatni a NieR: Automata, hiszen bár alapból egy borzasztóan rétegelt, komplex és mondanivalóban összetett programról van szó, de mégis meglepő az, ami most kiderült.
 

Yoko Taro alkotásának a legutolsó rejtett kis titkát fedezte fel Lance McDonald adatbányász, aki a Twitterén mutatta meg azt a "kis" érdekességet, ami mélyen a játék kódjába van beleégetve - ergo nem kellett hozzá feltörni, meghackelni a szoftvert. A lényege ennek a titoknak, hogy konkrétan a komplett sztorit átugorhatjuk a legelső főellenfélnél, és kapásból kaphatunk egy titkos befejezést.

A pálya egy bizonyos pontján egy konkrét kombinációt kell beadnunk, amit az alábbi videón láthattok is, és ha ez megvan, akkor bizony vége is a komplett sztorinak. Sőt, ebben az esetben a játék megkérdezi, hogy szeretnél-e segíteni egy másik játékoson, és ha igennel válaszolunk, akkor bár a mentésünk törlődik, de egy AI Companion fog egy véletlenszerűen kiválasztott játékos mellé szegődni a NieR: Automata legutolsó szekvenciájában.

3 hozzászólás

VaPe

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Aztarohadt!

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

És erre mégis hogy jön rá valaki?

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Az de kemény.

válasz erre
NieR: Automata
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja