Megtalálták a NieR: Automata legutolsó titkát - az első pályán befejezhetjük az egész sztorit!

2021. január 03.
30.7411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hihetetlen egyszerűen, hogy még ennyi év távlatából is képes újat mutatni a NieR: Automata, hiszen bár alapból egy borzasztóan rétegelt, komplex és mondanivalóban összetett programról van szó, de mégis meglepő az, ami most kiderült.
Advertisement

Yoko Taro alkotásának a legutolsó rejtett kis titkát fedezte fel Lance McDonald adatbányász, aki a Twitterén mutatta meg azt a "kis" érdekességet, ami mélyen a játék kódjába van beleégetve - ergo nem kellett hozzá feltörni, meghackelni a szoftvert. A lényege ennek a titoknak, hogy konkrétan a komplett sztorit átugorhatjuk a legelső főellenfélnél, és kapásból kaphatunk egy titkos befejezést.

A pálya egy bizonyos pontján egy konkrét kombinációt kell beadnunk, amit az alábbi videón láthattok is, és ha ez megvan, akkor bizony vége is a komplett sztorinak. Sőt, ebben az esetben a játék megkérdezi, hogy szeretnél-e segíteni egy másik játékoson, és ha igennel válaszolunk, akkor bár a mentésünk törlődik, de egy AI Companion fog egy véletlenszerűen kiválasztott játékos mellé szegődni a NieR: Automata legutolsó szekvenciájában.

NieR: Automata, hiszen bár alapból egy borzasztóan rétegelt, komplex és mondanivalóban összetett programról van szó, de mégis meglepő az, ami most kiderült.'>
3 hozzászólás

VaPe

3 éve, 5 hónapja és 21 napja

Aztarohadt! röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 5 hónapja és 22 napja

És erre mégis hogy jön rá valaki? meglepett smiley röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 5 hónapja és 22 napja

Az de kemény. röhögő smiley

válasz erre
NieR: Automata
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja