Megtalálta rendezőjét a következő Resident Evil mozifilm

2018. december 06.
5.3371
Maniac profilja, adatai
Maniac
Lassan minden kulcsfigura összeáll a következő Resident Evil mozifilmhez, a Variety beszámolója szerint ugyanis a projekt megtalálta rendezőjét, méghozzá a 47 méter mélyen című alkotás mögött álló Johannes Roberts képében.

Hogy ennél rosszabbat nem is választhattak volna az amúgy is megfáradt sorozat következő részéhez? Meglehet, de azért bízzunk a projektben, lévén nem egy közönséges folytatás, hanem egy reboot lesz, hovatovább Roberts mellett azért van pár nagyágyú a csapatban, lévén a forgatókönyvet Greg Russo írta, a producer pedig James Wan lesz.

Az új Resident Evil film kapcsán egyébiránt azért is reménykedünk, mert az előzetes hírek alapján nem más, mint a legutóbbi videojáték, avagy a szériával gyakorlatilag teljesen szembeforduló Resident Evil 7 ihlette, amiből egy igencsak szuper és beteg kis horrort lehetne kihozni a mozivásznon.
4 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 1 napja

muki írta:
De nem úgy volt h abba hagyják?!
Abbahagyták. És most egy másik főszereplővel újrakezdik. Nincs itt semmi látnivaló

válasz erre

Marduk

6 hónapja, 1 napja

marco írta:
De. Már sokszor.
Gondolom új kezekbe került a cím, aki úgy látta, hogy van a sorozatban potenciál, de ehhez totálisan restartolni kell az egészet, mert azzal nem érdemes dolgozni, ami jelenleg van.

válasz erre

marco

6 hónapja, 1 napja

muki írta:
De nem úgy volt h abba hagyják?!
De. Már sokszor.

válasz erre

muki

6 hónapja, 2 napja

De nem úgy volt h abba hagyják?!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljamarco profiljawazko profilja5t3v3nk3 profiljaDav2377 profiljaMarduk profiljaDerekhun profiljagery1113 profilja