Megszűnik a Three Speech, lesz helyette EU PlayStation Blog

2009. április 08.
1.7131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Kezdjük a rossz hírrel, megerősítést nyert, hogy napokon belül megszűnik a hosszú hónapok óta futó, fél-hivatalos PlayStation blog, a Three Speech.

A digitális kapuzárásra április tizenhetedikén kerül sor. Erről a site-ról már számtalan képet és hasznos információt halásztunk el az elmúlt időszakban, így krokodil könnyekkel kísérnénk el utolsó útjára, de nem tesszük, hiszen jön helyette egy sokkal komolyabb média, nevezetesen a hivatalos, EU PlayStation blog. Ez lenne a jó hír. Kitaláltad?

Az újonnan bejelentett, európai PlayStation blog indulási ideje per pillanat még nem tisztázott, azt majd a későbbiekben fogják bejelenteni. Az amerikai régiónak már régóta létezik hivatalos minősítésű, PlayStation blog felülete, szintén rengeteg hasznos információval és média anyaggal halmozva el időnként az online sajtót, közöttük minket is, de ennek sajnálatunkra mostanáig nem létezett PAL-os megfelelője.

A közeljövőben viszont összeáll a banda és elindítják a mi régiónkra összekalapált, immáron hivatalos minőségű PlayStation blog-ot, ami kimondottan pozitív változás, mindenképpen nagyra értékeljük. Egyelőre nem tiszta, hogy a tizenhetedikén megszűnő Three Speech-et mikor váltja pontosan az új média, de amint ez is kipattan, mi elcsípjük és megosztjuk Veletek. Amennyiben hozzászólást intéznél az érintettekhez, az alábbi linken megteheted.

Three Speech
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja