Megszűnik a Cavia fejlesztőcsapata, az AQ Interactive-hoz olvadnak be

2010. július 14.
1.6891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A fejlesztőcsapatokat érhető sok rossz közül talán az egyik legszerencsésebb az, ami a Cavia brigádjával a jövőben történni fog, lévén nem lesz szükségük leépítésre, nem zárják be kapuikat, csupán beleolvadnak az AQ Interactive-ba.

Minderről a srácok hivatalos honlapja mellett egy interjú keretein belül hallhattunk először a minap, ahol bár semmilyen különösebb ok nem hangzott el a sok-sok miértre, de annyi szent, hogy a teljes csapat asszimilálódni fog, így tehát elbocsájtások nem várhatók.

Az értékes munkaerő így egyben marad, a NieR vagy éppen a Drakengard-sorozatról elhíresült stúdió viszont már soha többé nem viselheti a Cavia nevet. Helyénvaló a kérdés, vajon mibe kezd a brigád így kibővülve? Sajnos válaszokat erre sem tudunk, a 2005-ben alakult japán fejlesztőcsapat, avagy az AQ egyelőre nem büszkélkedhet túl sok sikeres projekttel, többek között ők készítették el a Driver: Parallel Lines japán verzióját, de a két évvel ezelőtti Vampire Rain: Altered Species, illetve a 2007-es Arcana Heart is hozzájuk köthető. Jellemző rájuk, hogy a jelenleg futó összes konzolra fejlesztenek, a PC-t azonban messze elkerülik. Kíváncsian várjuk, hogy a Cavia srácainak beolvadásával mihez kezdenek majd magukkal.
1 hozzászólás

DNS

9 éve, 7 hónapja és 13 napja

Nekem erről az asszimilációról valahogy mindig az újabb Star Trek sorozatokban/filmekben szereplő borg faj jut az eszembe, ők is nagyon szeretnek asszimilálni. A folyamat során náluk sincs leépítés, nem küldenek el senkit sem, ehelyett mindenkiből kiborgot csinálnak, elvéve tőlük az egyéniségüket...

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Derekhun profiljarDAVE profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljaBvektor profiljaJohnny64 profiljagery1113 profiljaiPet profiljaPajti24 profiljalatyak5 profilja