Megszűnik a korábbi Internet Explorer változatok támogatása

2016. január 07.
4.0821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A böngészők piacán korábban elképesztő fölénnyel vezetett a Microsoft által készített Internet Explorer, mára azonban szinte nevetség tárgyává vált.

A redmondi óriás ezért is dönthetett a teljes átalakítás és átnevezés mellett, hiszen a Windows 10 kapcsán már az igen jónak tartott Edge böngésző emlegethető. Ettől függetlenül még mindig sokan használnak Internet Explorer-t, nekik pedig január 12-től érdemes lesz áttérni a legfrissebb változatra, már ha még mindig az IE mellett maradnak.

A Microsoft ugyanis nemrég bejelentette, hogy január 12 után már nem ad ki több biztonsági és általános frissítést az Internet Explorer 8, 9 és 10-es változataihoz. Az Internet Explorer 11 még kapni fogja a javításokat, de már csak idő kérdése, míg Redmondban átállnak az Edge teljes támogatására.
5 hozzászólás

Marduk

8 éve, 11 hónapja és 6 napja

Akármennyire is szidták sokan az Internet Explorert, én az utóbbi időben jöttem rá, hogy nem is volt olyan rossz. röhögő smiley A Mozilla Firefoxhoz képest sokkal stabilabb volt, az Operához képest sokkal biztonságosabb volt. Lassú volt, de nem is volt irreális memóriaigénye, mint a Google Chromenak.

válasz erre

kpal

8 éve, 11 hónapja és 6 napja

Én poénból Win7 -en megnyitottam IE-t és borzasztató lassú volt . röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 11 hónapja és 6 napja

Hát ha jobban belegondolunk még jó sokan fognak IE-t használni ha eddig nem sikerült áttérniük másra.

válasz erre

totyak

8 éve, 11 hónapja és 6 napja

És akkor mi van, ha nem jönnek frissítések? Normálisan kell netezni, megbízható oldalakra járni, vírusírtót, tűzfalat használni és akkor a régi böngészővel sem lesz gond.

válasz erre

Gólem

8 éve, 11 hónapja és 6 napja

Van aki még ilyen régi böngészőt használ? meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja