Megszellőztették a Castle Crashers PS4-es átiratát

2019. március 16.
7.1461
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Anno még Xbox 360-on debütált a Castle Crashers nevű fantasztikus RPG a The Behemoth jóvoltából, mely egyedi stílusával, hangulatával és játékmenetével milliók szívét rabolta el, de sikerét az támasztja igazán alá, hogy 2008 óta köztudatban tudott maradni a játék.

A héten már megszellőztették, hogy Nintendo Switch-re is ellátogat a már több mint 10 éves alkotás, viszont most a korábban már rebesgetett PS4-es átiratot is megszellőztették Twitteren, miszerint csütörtökön valamit lelepleznek - vélhetőleg ez a valami a Sony kurrens generációs konzoljára való portolás lesz.Aki esetleg nem tudná, mi az a Castle Crashers, annak úgy tudnánk leírni, hogy egy 4 fős kooperatív módot támogató beat 'em up az alapvetése, ahol karakterünk fejlesztésével és új figurák kioldásával kell egyre inkább előre haladnunk a roppant sok játékórát kínáló sztoriban. Erősen ajánlott mindenkinek!
3 hozzászólás

Ronalddo

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nem mondom azt hogy ez a legvárósabb játék, de egynek jó lesz.

válasz erre

VaPe

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Grafika nem is lesz felhúzva?

válasz erre

Gólem

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Csodaszép játék, mit ne mondjak. Kell.

válasz erre
Castle Crashers
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaiPet profiljarDAVE profiljamarco profiljasoami profiljaGargameth profiljahavrillal profiljagery1113 profilja