Megsokasodtak a tábornoknők a Total War: Rome 2-ben, a játékosok kikeltek magukból

2018. szeptember 25.
4.7061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
2013 szeptembere óta köztünk van a Creative Assembly stratégiai játéka, a Total War: Rome 2, mellyel kapcsolatban Steamen a játékosok értékelései is többnyire pozitívak voltak, azonban hirtelen befutott egy rakás negatív pontozás a stuffra.

A felháborodás oka, hogy a legutóbbi ingyenes frissítés, az Ancestral óta sokkalta nagyobb a valószínűsége, hogy női tábornokokkal fussunk össze, mint eddig bármikor, viszont a fejlesztők reagáltak is a negatív visszhangokra, miszerint nem nyúltak bele a tábornoknők születési rátájába, sokkal inkább az újonnan bevezetett családfa-rendszer a ludas, ami miatt könnyedén megeshet, hogy többel futunk össze, mint korábban.

A Creative Assembly közleménye alapján kiderül, hogy nem is tervezik patchelni a dolgot, és azt ajánlják a fejlesztők, hogy akiknek nem tetszik az imént tárgyalt aspektusa a játéknak, azok használjanak valamiféle modot, amivel csökkenthetik a tábornoknők születési mutatóját.


Total War: Rome 2, mellyel kapcsolatban Steamen a játékosok értékelései is többnyire pozitívak voltak, azonban hirtelen befutott egy rakás negatív pontozás a stuffra.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

5 éve, 11 hónapja és 22 napja

Micsoda problémák! röhögő smiley

válasz erre

muki

5 éve, 11 hónapja és 23 napja

röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Ez *****nagy.

válasz erre
Total War: Rome 2
3.293 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja