Mégsem zárja be kapuit a FileFront

2009. április 02.
1.6941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány nappal ezelőtt érkezett a szomorú hír, hogy a FileFront április 1.

napján bezárja kapuit, és végleg lehúzza a redőnyt. Az oldal nem egy újdonsült kezdeményezés, már valamivel több, mint 10 éves múlttal rendelkezik, és az egyik legfrissebb legális letöltőoldalként van számon tartva, ahol demókat, patcheket, trailereket és sok más egyebet tölthettek le az érdeklődők. A múlt idő használata viszont már nem teljesen reális, hiszen az oldal üzemeltetői bejelentették, hogy a FileFront nem fog leállni, folytatni fogja a megkezdett utat.

Az örömteli pillanat bejelentéséhez külön hozzátették, hogy ez nem egy áprilisi tréfa, ugyanis az oldal üzemeltetői újra a régiek, a több ezer gigabyte-nyi adat, valamint a több, mint 1,5 millió fájl pedig ismét elérhető, tölthető, úgy ahogyan eddig.

Így tehát minden visszatér majd a régi kerékvágásba, az oldal továbbra is folytatja az eddigi tevékenységét, hogy a legmegbízhatóbb és egyben legfrissebb demók, patchek és egyebek lelőhelye maradhasson. Képünkön a Wanted: Weapons Of Fate játék szerepel, melynek kipróbálható verziója szintén fellelhető a FileFront oldalán.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja