Mégsem kap 3D támogatást a Killzone 2

2010. április 05.
2.2101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múlt hét folyamán sokan áprilisi tréfaként tekintettek arra a bejelentésre, amely hivatalosnak látszott ugyan - és elvileg az is volt -, de a mai napon a Sony részéről megcáfolódott, miszerint sok más PlayStation 3 játékkal egyetemben a Killzone 2 is 3D támogatást kap az idei esztendőben, lévén az ipar, és köztük a nagy fekete konzol megálmodói is ebben látják a jövőt.

A tavalyi esztendő legjobb erre a gépezetre készült FPS játéka azonban immáron hivatalos, hogy nem kap ilyen kiegészítést a jövőben, legalábbis a Sony jelenlegi álláspontja szerint.

A cég állítása alapján ugyanis egy komoly félreértés történt a játékkal kapcsolatban, ugyanis bár valóban léteztek 3D-s Killzone 2 verziók, ezek kereskedelmi forgalomba nem fognak kerülni, mert kizárólag a friss technológiának a promotálására szolgált egyes rendezvényeken és expókon. Így tehát a megerősített három dimenzióba ültetett PlayStation 3-as címek jelenleg a következők: LittleBigPlanet, Wipeout HD, Gran Turismo 5 és Super Stardust HD. Persze a reményt ne veszítsük még el, hiszen ha egyszer már elkészült egy térhatású Killzone 2, akkor vétek lenne nem megjelentetni a későbbiekben. Jelenleg azonban nincs tervben, fogadjuk el tényként ezt!
2 hozzászólás

popapa

11 éve, 4 hónapja és 13 napja

Az biztos, hogy nem lett volna rossz! De így nem kis kiadástól mentenek meg minket!? Mert még a PS3-ra elég egy frissítés, addig az amúgy sem régi Full HDTV-t cserélhetnénk egy a megjelenítésre szolgáló új tv-re! Mellesleg gondolom nem kis összegért!?

válasz erre

marco

11 éve, 4 hónapja és 14 napja

Pedig nem lett volna rossz.

válasz erre
Killzone 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljaWickedSick profiljadarkomen profilja