Mégsem futhat tíz évig a Gears Of War sorozat?

2009. február 11.
1.7971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Joshua Ortega, a Gears of War játékok írója úgy fest, hogy felelőtlen kijelentésével valótlant állított a hétvégén megrendezett, new york-i Comic Con-on.

Az uraság elhintette, hogy a franchise egy tíz éves tervet tudhat magáénak, amellyel egyúttal erősen utalt arra, hogy még több folytatást is megélhet az Epic Games akció shooter-e. Nos, Mark Rein, a stúdió első számú embere ezt cseppet sem így látja, más szóval hevesen tagadta az elhangzottakat.

"Ebben az iparban nem tudsz ilyen hosszú távra tervezni játékokkal. Értékeljük Joshua Ortega szenvedélyes rajongását a franchise-unk iránt, de nekünk nincsenek tíz évre szóló terveink a branddel..." - hangzott el a cáfolat Mark Rein szájából.

Rein uraság állítása tehát erősen azt sugallja, hogy a kurrens generáción túl már nem szívesen cipelnék tovább a kitűnő sorozatot. Jelenleg a következő Gears of War 2 update-n dolgoznak a stúdiónál és ha ezzel végeztek, máris nekiállnak a következő update elkészítésének.

Mark Rein homlokegyenest más tervekkel állt elő, mint a játék írója, Joshua Ortega, úgyszólván még egy esetleges harmadik epizódról sem ejtett szót, nem, hogy további, két-három epizódról, ami bőven beleférne a Comic Con-on említett, - ám úgy tűnik valótlan - tíz éves tervbe.
Gears of War játékok írója úgy fest, hogy felelőtlen kijelentésével valótlant állított a hétvégén megrendezett, new york-i Comic Con-on.'>
1 hozzászólás

Yoyo

16 éve, 5 hónapja és 8 napja

Hahaha... jo kis marketing. Nagy bevetelt hozo nev, biztos hogy lesz folytatasa. De a keszitok jobban jarnak, ha azt nyilatkozzak, hogy "Nem, a sorozatnak vege, ez az utolso resz, ezert vegyetek meg minel tobben..." ugyanez volt a Halo3-nal is, amikor a Bungie kozolte, hogy a trilogia lezarult, most massal akarnak foglalkozni... es nocsak, mi jon iden? Halo 3: ODST. nem arrol volt szo meg bo egy eve, hogy uj projekten dolgoznak, es nem a Halo-n?

válasz erre
Gears of War
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja