Mégsem elvetett ötlet a PlayStation telefon?

2009. május 08.
1.5841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony egyre-másra hozta be ismert brand-jeit a mobilos vonulatba, gondolunk itt a Walkman-re, a Cybershot-ra és a Bravia-ra, ebből kifolyólag sokan már egy PlayStation mobilt sem tartottak elképzelhetetlennek, hiszen ez is egy stabil márkanév a Sony tulajdonában, majd ha ehhez hozzáadjuk, hogy a maroktelefonok manapság egyre népszerűbb játékplatformok is, szinte kihagyhatatlan ziccer lenne.

Ezzel szemben a Sony Ericsson név alatt mégsem lépte meg, ám változhat a szigorú álláspont.

A Sony Ericsson mélyről, szinte a semmiből kúszott fel a vezető mobilgyártók közé, egy időben kirobbanó népszerűségnek örvendett valamennyi piacon lévő modellje, majd lassacskán olyan gyártók kezdték őket kiszorítani, mint például a Samsung, vagy az Apple, az iPhone-nal.

A japán-svéd kollaborációnak jelenleg nincs olyan készüléke a piacon, amely felvehetné a versenyt az iPhone-nal, sőt, sok más hasonló paraméterekkel ellátott mobillal sem.

Nyilvánvaló, hogy megérett az idő üzleti stratégiát váltani, ha nem szeretnének óriási anyagi bukásokat elkönyvelgetni. Hideki Komiyama, a Sony Ericsson elnöke úgy véli, hogy a korábbi masszív tagadásokkal és elvetésekkel szemben a PlayStation mobil igenis világra jöhet. A társulásnak egyelőre nincsenek konkrét, nyilvánosságra hozott tervei, ám ha összeillesztjük a kirakó darabjait, láthatjuk, hogy óriási lemaradást kell most behozniuk riválisaikkal szemben.

Az Apple népszerű játékplatform és kiváló multimédiás telefon, vezeti a kategóriát, erre csak egy körültekintően felszerelt PlayStation telefon lehetne a legésszerűbb válasz, gondolhatják sokan, köztük jómagam is. Egy biztos, a fejükben megfordult, és nem oly mértékben elutasítóak ezen a téren, mint korábban volt tapasztalható.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWickedSick profiljaGargameth profilja