Mégsem szűnik meg a Digital Reality

2013. július 30.
2.3651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A korábban felröppent hírekkel ellentétben mégsem szűnik meg hazánk egyik legidősebb és legnagyobb presztízzsel bíró fejlesztőcsapata, avagy a Digital Reality, tudtuk meg a csapat legfrissebb sajtóközleményéből.

Mint azt az üggyel kapcsolatos legutóbbi hírünkben előre is jeleztük, teljesen értelmetlen volt a híresztelés.

Az alábbiakban olvashatjátok a hivatalos információkat:
A Digital Reality felfüggesztette az új Imperium Galactica-játék fejlesztését. A cég fő támogatója a Docler cégcsoport továbbra is a játékfejlesztő stúdió mögött áll, a Digital Reality nem szűnt meg.

Hazánk legismertebb és egyik legrégebbi játékfejlesztő stúdiójában felfüggesztették az idén februárban bejelentett, új Imperium Galactica projekt munkálatait. Peller András, a cég ügyvezető igazgatója a döntést nem pénzügyi, likviditási okokkal, hanem szakmai indokokkal magyarázza. Ezek közé sorolja, hogy a fejlesztés nem úgy haladt, amely a folytatást indokolta volna.

A Digital Reality kizárólag a projekt munkálatait állította le, a cég nem szűnik meg, a folytatásról a tulajdonosok megkezdték a tárgyalásokat. Az Imperium Galactica fejlesztésén eddig dolgozó szakembereket lehetőség szerint a Docler cégcsoport kívánja a továbbiakban alkalmazni.

A Digital Reality Magyarország egyik legrégebbi múltra visszatekintő játékfejlesztő cége. Az 1991-ben összeállt alapító csapat első alkotása, a Reunion 1994-ben jelent meg. Korai fejlesztései közé tartoznak olyan, ma már legendásnak számító művek, mint az Imperium Galactica-sorozat vagy a Haegemonia, melyeket számos nyelven, több mint hatvan országban adtak ki. A legnagyobb sikert az Imperium Galactica 2 érte el, mely felkerült az USA top 10-es eladási listájára, valamint az ezredfordulón elnyerte a Brit Film- és Televíziós Akadémia (BAFTA) díját is.
13 hozzászólás

Yanez

11 éve, 7 hónapja és 1 napja

Hurrá! Megszűnik-nem szűnik meg: mintha hír sem lett volna röhögő smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja