Mégsem lesz minden terület azonnal elérhető az Assassin's Creed IV: Black Flagben

2013. augusztus 29.
2.5051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A VG247 munkatársai a gamescom 2013-on mikrofonvégre kapták az Assassin's Creed IV: Black Flag egyik menedzserét, aki a beszélgetés során friss és érdekes részleteket osztott meg az újságírókkal a kölni rendezvényen.

Carsten Myhill elsődlegesen a hajófejlesztéssel kapcsolatban emelt ki néhány érdekességet, ami elmondása szerint igencsak fontos lesz majd a játékban, mondhatni ez lesz az előrejutás záloga is, lévén több olyan kikötő található a hatalmas Karibi-térségben, ahol első ízben az elképesztő erejű ellenállás miatt nem tudunk majd kikötni.

Első ízben tehát szükségünk lesz arra, hogy a főküldetések mellett mellékes feladatokat is vállaljunk, valamint kincseket keressünk és fosztogassunk, hogy minél több pénzhez jussunk, amiből páncélt, újabb ágyukat és erősebb hajótestet tudunk vásárolni bárkánkhoz, így lassan bevehetővé válnak az első ízben még legyűrhetetlen kihívást nyújtó kikötők is.

Érdekesség, hogy bár Carsten szerint az alkotás játéktere az első betöltéskor teljes egészében bejárható lesz, ugyanakkor a fentiek értelmében mégsem vár ránk olyan nagy szabadság, mint azt korábban beharangozták. Szerintetek ez baj, vagy jó, ha néha egy nyitott világú akciójátékban is megfogják az ember kezét?
16 hozzászólás

PaulMarloW

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Én már alapon azt nem értem hogy miért húzzák ég a bőrt erről a címről....azzal a hajós irányítással amit az ac3ban bemutattak simán tolhattak volna egy jó kis kalózos programot akár még mmo formájában is.

És számomra az igazi ac3 az levolna ha az watch dogs készítőit fogták volna és belehúzták volna az ac3 fejlesztésbe és Desmond Milesal kellene hackerkedni mint a WD hősével de emellett még assassinoskodni is kéne.ÉS sokkal de sokkal kevesebb történelmi játékot raktam volna bele mivel Desmond utolsó játéka lett az ac3.

válasz erre

Tardief88

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

NA ez már tetszik. Soha nem szerttem azt mikor gyűjtjük a pénzt aztán kiderül, hogy nem is kell semmire.

válasz erre

Reeper

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Hát még szép. röhögő smiley
Úgy az igazi a játék.

válasz erre

mrfire

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Legalább lesz valami értelme a fejlesztésnek/vásárlásnak, nem úgy, mint a 3-ban, ahol egy fitying elköltése nélkül végig lehetett vinni az egészet alap felszerelésben.

válasz erre
12a(z) 2 -ből
Assassin's Creed IV: Black Flag
15.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja