Mégsem készül Wii U-ra a Metro: Last Light

2012. május 30.
1.7881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a korábbi tervek szerint a THQ nem csak a szokásos platform-triumvirátusra, hanem Nintendo Wii U-ra is elkészítette volna a Metro: Last Lightot, még a tavalyi E3 kiállításon is hangoztatták efféle terveiket, de sajnos azóta sok víz lefolyt már a Dunán.

Eközben ugyebár a cég komoly anyagi problémákba keveredett, és nagy valószínűséggel ez válthatta ki azt is, hogy törölniük kellett a Wii U-s változatot, ami mellett a többi platformos premier is elcsúszott egészen 2013-ra.

Mark Madsen, a brand globális menedzsere ugyanis úgy fogalmazott a Digital Spy munkatársainak, hogy ezekben a percekben nincs fejlesztés alatt a játék, legalábbis a Nintendo vadonatúj konzoljára.

Mark ugyanakkor szerette volna eloszlatni a kételyeket, miszerint a többi változat is hasonló sorsra jut, állítása szerint ugyanis a fejlesztés jelenleg gőzerővel folyik és minden erejükkel a PlayStation 3-as, az Xbox 360-as és a PC-s változat elkészültére törekednek.

2013-ig még sok víz lefolyik a Tiszán is, szóval amennyiben fájlalnánk a Wii U-s változat elvesztését, még várjunk egy kicsit türelemmel, szerintünk ugyanis a THQ nem fogja kihagyni ezt a ziccert a későbbiekben.
Metro: Last Lightot, még a tavalyi E3 kiállításon is hangoztatták efféle terveiket, de sajnos azóta sok víz lefolyt már a Dunán.'>
5 hozzászólás

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 5 napja

Köszi THQ !!! Pedig ez miatt (is!) vettem WiiU -t. Nesze nekünk Ninti-féle "Nyitunk a hardcore felé" nyilatkozat. Zanyátokba !!!!!!!

válasz erre

gymtonic74

12 éve, 11 hónapja

Nem baj, majd Mario fog Yoshi hátán tamagochi-kra lövöldözni, egy apokaliptikus világban, az fps stílus keretein belül. A Nincsendó mindig kitalál valamit.

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 1 napja

Nagy dolog. Úgyis bukó konzol lesz.

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 1 napja

Nem lesz sok aaa cím induláskor az már biztos

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 1 napja

Pfffff. Wii U már most törölve. Szép-

válasz erre
Metro: Last Light
11.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja