Mégsem zárja be a Sony a PS3-as és PS Vitás digitális boltot

2021. április 20.
33.9981
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Szerencsére eljutott a Sony-hoz a közönség hangja, lévén rengetegen panaszkodni kezdtek, miután a cég bejelentette, hogy bezárják a PSP, a PS3 és a PS Vita online digitális boltját, viszont most visszatáncoltak a lépéstől.
 

A Sony ugyanis bejelentette, hogy a belátható közeljövőben nyitva tartják a PS3 és a PlayStation Vita digitális áruházát. A PSP-s bolt az eredeti tervek szerint 2021. július 2-án leáll.

Jim Ryan, a Sony CEO-ja elmondta, hogy egyértelművé vált számukra, hogy rosszul döntöttek, így működőképes állapotban tartják a PS3 és a PS Vita eszközök számára. Ezzel rengeteg játék megmenekül, ami fizikai formátumban nem kapható, illetve megannyi fejlesztő munkája nem vész kárba, akik még fejlesztenek kisebb címeket.
6 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 2 hete

A helyükben nem engedtem volna a népharagnak. Nem lehet a végtelenségig fenntartani valamit. 1-2 év múlva ugyanez a sírás lesz. A Vita-t még csak-csak megérteném, az még "csak" 10 éves, viszont azt meg a Sony igazából már rég elengedte, PS3 meg már 15 éves. Mit akarunk még ezektől a masináktól? Ha valami annyira kell a store-ból, meg kell venni és megmarad!

válasz erre

Gólem

6 hónapja, 2 hete és 2 napja

Jó fejek.

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Na ez igen! Így kell ezt, mmeghhalgatni a nép szavát.

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ez nagyon korrekt húzás volt. Respect Sony!

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ez igen, nem semmi!

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

NAGYON korrekt hozzáállás!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMonyo profilja