Mégsem lesz Epic Games Store-exkluzív a Shenmue III?

2019. június 16.
4.9552
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kisebb pofonként érte a rajongótábort, amikor a minap a Ys Net bejelentette, hogy az Epic Games Store exkluzivitásában fog megjelenni az a Shenmue III, ami egy Kickstarter-projektként jöhetett létre, ergo a játékosok finanszírozták.
 

Megannyi felháborodott hang zúdította tele az internetes fórumokat, és úgy néz ki, hogy elérték a céljukat, lévén a PC Gamer úgy értesült, hogy a stúdió át fogja értékelni a helyzetet, mármint ami az Epic Games Store exkluzivitást illeti. Azzal indokolták a döntésüket, hogy szeretnék, ha a támogatóik tisztában lennének vele, hogy odafigyelnek az aggályaikra.

Jelenleg még az E3-on demózza a brigád a játékot, így majd csak akkor fognak foglalkozni a kérdéssel, ha visszatértek az irodáikba a fejlesztők. Tudni illik, hogy egyéves exkluzívként lett bejelentve a Shenmue III, ám nincs kizárva, hogy ez hamarosan megváltozik.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

7 hónapja, 3 hete

Mivel a játékosok finanszírozták, így sajna az van amit a pénzes hisztis gyökerek diktálnak.
Ha nekik csak a Steam létezik akkor arra is meg kell hogy jelenjen.

válasz erre

totyak

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Lehet, hogy az Epic olcsóbban biztosít helyet, mint a többiek, de ha több helyen is megjelenik a játék, akkor több bevételt is termel, elméletileg nem szabadna, hogy kár érje a fejlesztőket.

válasz erre

Gólem

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ez a minimum.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nafene. Megjött az illetékesek esze?

válasz erre
Shenmue III
8.579 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaTidus profilja