Mégsem készül el a Metal Gear Solid remake

2016. március 08.
3.5621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szomorú híreket közölt a rajongókkal a Shadow Moses névre keresztelt projekt mögött álló fejlesztőcsapat, akik bejelentették, hogy már most, korai fejlesztési fázisban úgy határoztak, hogy törlik az első Metal Gear Solid remake rajongói feldolgozását.

A csapat pontos okokat nem közölt, mindössze annyit, hogy a projekt többféle ok miatt kicsúszott az irányításuk alól, így inkább a törlés mellett döntöttek, mielőtt még csalódást okoznak a rajongók számára.

A fentiek kapcsán természetesen azonnal megindultak a pletykák azzal kapcsolatban, hogy a háttérben a Konami fenyegette meg a fejlesztőket, akik a per elkerülése érdekében belementek abba, hogy nem hozzák nyilvánosságra a valódi okot.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 5 hónapja és 24 napja

Akár tényleg beleszólhatott a Konami, de lehet hogy tényleg balszerencséjük volt a project-el és inkább feladták mint még több kudarcot halmozzanak fel.

válasz erre

kpal

2 éve, 5 hónapja és 24 napja

Ez pedig hiányzott .

válasz erre

venoman

2 éve, 5 hónapja és 24 napja

Hááát igen. A metal gear solid nagy falat. Komoly játék amiben rengeteg pénz pihent meg. Megértem ,hogy közel 20 éve befutott játékból ne nyerészkedjen más. Csináljanak találjanak ki maguknak egy jó sztorit és ne majmoljanak mástól.

válasz erre

totyak

2 éve, 5 hónapja és 24 napja

Simán elhiszem a Konamiról, hogy beleköptek a levesbe. Lehet rájöttek, hogy nekik jobban megérné felújítani.

válasz erre

Imperator

2 éve, 5 hónapja és 24 napja

Várható volt, hogy ez lesz. Lehet tényleg a Konami szólt közbe, de az is valószínű, hogy szimplán elment a srácok kedve az egésztől, elvégre elég komplex az alapjáték is. Még a KOTOR rajongói remake készülget, de kérdés hogy arról mikor jelenik meg hasonló hír. Egyébként az lenne a legjobb szerintem, hogyha senki nem mondana semmit ezekről a projektekről, csak akkor ha már tényleg közel járnak hogy befejezzék. Legalább megkímélnék a játékosokat a csalódástól..

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profiljaVis Major profiljaLaci721 profiljaleventecos profiljaBvektor profiljamarco profiljaMarduk profilja