Mégsem kaphat multiplayer modot a Just Cause 3

2016. július 12.
3.4731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár majdnem a bőrünkből is kiugrottunk korábban, amikor kiderült, hogy egy rajongói mod részeként, de többjátékos élményekkel gazdagodhat a Just Cause 3, ami ráadásul már olyan előrehaladott állapotban volt, hogy szinte éreztük is az ütközetek ízét a szánkban.

Cameron Foote, avagy a projekt mögött álló rajongó azonban a játék hivatalos fórumán nemrégiben szomorú hírekkel szolgált, amikor kifejtette, hogy mégsem készülhet el a kérdéses modifikáció, mert jelenleg nincs ideje arra, hogy munkája mellett ilyesmivel foglalkozzon.

Hogy mit dolgozik Cameron, hogy ennyire elfoglalt? Itt jön egy kis csavar a történetbe, a programozót ugyanis nemrégiben alkalmazta az Avalanche Studios svéd részlege, ezáltal hivatalos fejlesztővé vált, ami talán azt (is) jelentheti, hogy a többjátékos lehetőség nem modifikációként, hanem akár hivatalos kiegészítőként jelenhet majd meg a Just Cause 3-hoz. Persze egyelőre mindenki hallgat a témában, de a reménysugár kigyúlt!
Just Cause 3, ami ráadásul már olyan előrehaladott állapotban volt, hogy szinte éreztük is az ütközetek ízét a szánkban.'>
5 hozzászólás

totyak

8 éve, 5 hónapja és 10 napja

Azért az csak nem lehet véletlen, hogy ehhez a játékhoz készített modot és pont a játékot fejlesztő brigád alkalmazza őt. Ezek után az lenne a kapufa, ha nem csinálnák meg. Az meg mégnagyobb, ha megcsinálnák, de pénzes lenne.

válasz erre

zender

8 éve, 5 hónapja és 10 napja

Felesleges is bele szerintem. De ha mégis kiadja maga a fejlesztő akkor biztos még jobb lesz mintha csak a srác adta volna ki.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 5 hónapja és 10 napja

Akkor az a kis remény is elszállt... bár engem nem zavar mert annyira nem vagyok a multis játékok híve.

válasz erre

bekecs

8 éve, 5 hónapja és 10 napja

Ilyen amikor a rossz hír végülis jó. mosolygó smiley Ebből hivatalos patch lehet. mosolygó smiley

válasz erre

Linuxfan

8 éve, 5 hónapja és 10 napja

Vagy levették a gyereket a dologról és ennyi...

válasz erre
Just Cause 3
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja