Mégsem jelenik meg Xbox One-ra az Adr1ft

2016. november 22.
3.6141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szomorú híreket közölt az űrkalandok kedvelői számára Adam Orth, aki bejelentette, hogy hiába ígérték be korábban a PC és a PS4 után Xbox One-ra is, az Adr1ft végül mégsem jelenhet meg erre a platformra.

Emberünk a Twitteren jelentette be - egy rajongó kérdésére válaszolva -, hogy a játék nem futhat be Xbox One-ra, de hogy mégis mi állhat a törlés hátterében, vagy miért nem tájékoztatott erről minket az illetékes egy hivatalos közleményben, az nem derült ki ennyiből.

Amiért mindez különösen meglepő, hogy az Adr1ft 2015 nyarán egy olyan belsőnézetes űrkalandként mutatkozott be, amely a PC és a PS4 mellett egyenértékű platformként kezeli az Xbox One-t is, de míg idén márciusban csak számítógépekre, addig júliusban PS4-re érkezett meg az alkotás, a Microsoft platformja viszont kimaradt a szórásból.

A kiadó korábbi tájékoztatása szerint azonban még idén annak is meg kellett volna érkeznie, de Adamék vélhetően összebalhézhattak a Microsofttal, ha se szó, se beszéd inkább úgy döntöttek, hogy az Adr1ft-tel kihagyják az Xbox One-t.
Adr1ft végül mégsem jelenhet meg erre a platformra.'>
4 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 16 napja

Pedig nekem nagyon bejön a játék. mosolygó smiley
Szeretnék is majd vele játszani és remélem kap egy PS VR támogatást is. mosolygó smiley

válasz erre

totyak írta:
Mondjuk ha egy vita áll a háttérben és emiatt nem jön One-ra, azzal maguk alatt is vágják a fát, hiszen plusz platform plusz eladásokat generálna.
Alig fogyott szóval szerintem nekik az a plusz 1-2 ezer példány nem éri meg a szenvedést

válasz erre

totyak

8 éve, 17 napja

Mondjuk ha egy vita áll a háttérben és emiatt nem jön One-ra, azzal maguk alatt is vágják a fát, hiszen plusz platform plusz eladásokat generálna.

válasz erre

muki

8 éve, 17 napja

Sírni nem fogok utána de azért kár.

válasz erre
Adr1ft
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja