Mégsem fog most szeptemberben berobogni a Blood Bowl 3 early access változata

2021. szeptember 23.
44.1821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ismét elhalasztották a Blood Bowl 3 early access változatának premierjét, amit eredetileg még 2020-ban (!) adtak volna ki, akkor azonban áttették 2021 szeptemberére - igen ám, viszont most ennek a dátumnak is sztornó, tekintve hogy a csapat átpakolta a megjelenést.

A Cyanide Studio a Twitter fiókján közölte, hogy túl optimista elképzelés volt az, hogy most szeptemberben érkezhet az early access verzió PC-re, éppen ezért úgy határoztak, hogy csúsztatják a debütálást. A terv még mindig úgy szól, hogy a teljes változat 2022 februárjában robog be, viszont a korai hozzáférésű állapottal nem tudni, hogy mi a helyzet.

Ennek ellenére a tavaly júniusi zárt béta alapján beérkezett visszajelzésekért nagyon hálás a Cyanide, ugyanis ezekkel tovább javítják a játék minőségét, és igyekeznek a lehető legjobb végterméket letenni az asztalra. Heteken belül előhozakodnak az új megjelenési időablakkal.

Blood Bowl 3 early access változatának premierjét, amit eredetileg még 2020-ban (!) adtak volna ki, akkor azonban áttették 2021 szeptemberére - igen ám, viszont most ennek a dátumnak is sztornó, tekintve hogy a csapat átpakolta a megjelenést.'>
2 hozzászólás

Direktor

2 éve, 9 hónapja és 11 napja

Kicsit kellemetlen.

válasz erre

Gólem

2 éve, 9 hónapja és 11 napja

Csak kibírjuk valahogy...

válasz erre
Blood Bowl 3
11.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja