Mégsem fog két külön konzollal előhozakodni a Microsoft a következő generációban?

2019. június 20.
6.1511
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Korábban már napvilágot láttak olyan pletykák, hogy a Microsoft a Scarlett kódnévvel megspékelt konzol égisze alatt két külön variánst kíván piacra dobni a következő generációban - az Anacondát és a Lockhartot.

Az Anaconda ugyebár az erősebb, ugyanakkor drágább hardvert jelzi, míg az olcsóbb változat, a Lockhart, szerényebb teljesítménnyel is bírt volna. Azt ugyebár már tudjuk, hogy a Microsoft E3-as konferenciáján ilyesféle megosztásról szó sem volt, viszont most egy jól ismert szivárogtató, Klobrille megosztotta a Twitter-csatornáján, hogy a redmondiak már nem terveznek dupla konzollal előhozakodni a next-gen érában.

Persze ő maga is kiemeli a posztjában, hogy a premierig még sok minden változhat, valamint az sem elfelejtendő, hogy lehetséges, hogy a későbbiekben fog debütálni az erősebb konzol, hasonlóan az Xbox One S-hez és az Xbox One X-hez.


5 hozzászólás

WarriorAutobot

10 hónapja, 6 napja

Lesz bőven majd konzoljuk, nem kell őket félteni!

válasz erre

totyak

10 hónapja, 6 napja

Minimum 3 lesz nekik. Az első, normál kiadás, ami premierkor jön, aztán később egy erősebb hardverű, meg szerintem megint bepróbálkoznak egy meghajtó nélkülivel, csak most már okosabb áron.

válasz erre

Direktor

10 hónapja, 1 hete

Dehogynem. Biztos vagyok benne hogy több verzió lesz.

válasz erre

muki

10 hónapja, 1 hete

Az első adagban biztos nem. Majd rá egy évre. Meg még egyre. Aztán még egyre...

válasz erre

Tommy

10 hónapja, 1 hete

Dehogynem. Lesz abból négy is.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja