Mégsem emeli meg az Xbox Live Gold árát a Microsoft

2021. január 23.
18.0301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Microsoft eléggé merész bejelentést tett a tegnapi nap folyamán, miszerint megemelik az Xbox Live Gold árát, azonban olyan heves reakciót váltott ki a döntés a közönség soraiból, hogy azon nyomban visszatáncoltak.

Eredetileg úgy szólt a fáma, hogy a 9,99 dolláros havidíj 10,99 dollárra emelkedik, a 3 hónapos előfizetés esetében 24,99-ről 29,99 dollárra ugranak, illetve a legdurvább a 6 hónapos előfizetés esetében történt: 39,99 dollárról 59,99 dollárra akartak átmenni.

A negatív visszhang nyomán ellenben a Microsoft úgy határozott, hogy megtartják az eddigi tagságdíjakat, sőt mi több, bejelentették azt is, hogy a továbbiakban a free-to-play címek Gold nélkül is játszhatóak lesznek, magyarán többek között a Fortnite, az Apex Legends és hasonló címek lesznek bérmentve pörgethetőek Xbox-konzolokon.

4 hozzászólás

Xelosz

3 éve, 5 hónapja és 11 napja

Már a mostani is sok. én ugyan ps tábort erősítem de nem vagyok hajlandó éves szinten ennyit fizetni érte. Pláne úgy, hogy nem multizok egy szemernyit sem.. azokért a random free gamekért meg nem éri meg nekem.

válasz erre

muki

3 éve, 5 hónapja és 12 napja

Majd megemelik szépen apránként, nem így egyszerre...

válasz erre

Patrik94

3 éve, 5 hónapja és 12 napja

Elég merész áremelés lett volna. meglepett smiley

válasz erre

VaPe

3 éve, 5 hónapja és 12 napja

A jó kis magyar árfolyammal ez még drágább lenne. Jól tették.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja