Megnyílt a My Nintendo UK website

2008. október 29.
1.7931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Közelednek a karácsonyi ünnepek, jönnek az ajándékozás örömteli pillanatai, erre igyekeznek a konzol gyártók is lehetőleg minél jobban felkészülni.

A Nintendo nagy hangsúlyt fektet az idei szeretet ünnepére, hiszen, ahogy arról szóltunk is nem régiben, a kiotóiak beizzították az összes gyártósoraikat, amelyek full gázon termelik az eddig soha nem látott mennyiségű Wii konzolokat. Erre még rátettek egy lapáttal és megnyitották a My Nintendo UK website-ot.

Az ominózus oldalon a Nintendo iránt érdeklődők leskelődhetnek nagy elánnal körül, gyűjtögethetnek információkat a Nintendo konzolokról, a megjelenés előtt álló játékokról és egy halom érdekességről.

Számunkra némiképp meglepő, hogy pont oda nyitnak egy ilyen site-ot, ahol egyébiránt is elsöprő erejű Nintendo-s tábor lakozik. Talán még több britet szeretnének a markukban tudni? Minden bizonnyal.

Ha szívesen belesnél a Nintendo varázsába, akkor látogasd meg az alábbi linket, ahol az információk hada mellett a szemnek is jut bőven látnivaló.

A fekete leves a végére maradt. Sajnos a weboldalt olyannyira a briteknek szánták, hogy más területekről nem is látogathatják az érdeklődők, így be kell érnünk a normál site-tal, ahová a My Nintendo UK linkel. Hatalmas fekete pötty ezért a kiotóiaknak.

My Nintendo UK
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljasad56guy profilja