Megnyíltak a Google Winter Wonderlab létesítmények

2013. november 17.
1.7731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Google erősségei között mindig ott lapult a felhasználók elérésének tudománya, mely a mai világban -ahol nemcsak a számok, hanem az élmény és a közelség is nagyon fontos- meghatározó tényező.

A Winter Wonderlab névre keresztelt terület tulajdonképpen egy bolt, melyben a Google által megálmodott termékek kapnak helyet. Hat ilyen pontot is nyitott a Google, sajnos az összes az Egyesült Államok területén belül található, így mi újabb élményekből maradunk ki.

A vállalat lépése egyértelműen az ünnepi szezon közeledtével függ össze, hiszen egy olyan országhoz képest, mint az Egyesült Államok, a karácsonyi szezonban nálunk tapasztalt őrület semmiség. Ha esetleg valaki utazást tervez, akkor mi nem állunk az élményszerzés útjában, így megosztjuk veletek, hol találkozhattok Winter Wonderlabbal. Ilyen létesítménnyel tehát New York, Los Angeles, Chicago, Sacramento, Washington és Paramus területén találkozhattok.

A legnagyobb hangsúlyt a Nexus 7 kapta, mely érthető, hiszen egy nagyon jó áron érkező, korrekt tudású készülékről van szó, mely könnyen lehet a karácsonyi szezon egyik legjobban fogyó terméke. A táblagépen kívül a Chromecast és a Chromebook készülékekre fektette a legnagyobb hangsúlyt a vállalat. A Google Glass nem tekinthető meg egyik városban sem, pedig sokan reménykedtek benne.

A kezdeményezés nagyon jó ötlet, mi pedig csak reménykedhetünk, hogy néhány éven belül hozzánk is elérnek az ilyen akciók.
6 hozzászólás

juhaszandor

6 éve, 11 hónapja

Az meglepett, hogy kizárólag USÁban nyílnak ilyenek.. :/

válasz erre

Ravor

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

Azért csak külön ezekért a boltokért nem utazok ki külföldre Ahhoz túl kényelmes vagyok, inkább telepítsenek ide is egyet

válasz erre

totyak

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

Nem értem ebben mi a pláne? Hógömb alakú Google bolt, na és.

válasz erre

LolZ

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

Tényleg nagyon jó ötlet!Nekem is tetszik.

válasz erre

marco

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

Biztos lesz nálunk is. Elég gyorsan elérnek ide a Google dolgok.

válasz erre

fantis6

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

tényleg jó lenne ha itt is lenne ilyen

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljagery1113 profiljamarco profiljarDAVE profilja