Megmutatta magát mozgásban az NBA 2K18

2017. augusztus 09.
4.3871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2K Sports csapata bemutatta az NBA 2K18 első hivatalos videós kedvcsinálóját, ami rögtön egy fejlesztői naplóként igyekszik dicsekedni nekünk arról, hogy milyen nagyszerű is lesz az év egyik legjobban várt kosárlabdás játéka.

A felvétel Joel Friesch művészeti igazgató narrációjával került rögzítésre, aki nem győzi hangsúlyozni, hogy minden idők legjobban kinéző NBA-játékát kapjuk majd meg a legtöbb platformon, amiben a csatolt felvételek alapján lehet valami, hiszen valóban egészen elképesztően fest a látvány.

Sőt mi több, a videóból kiderül, hogy minden egyes játékost újra behívtak a stúdióba, és modellezték az arcát, a szemeit, de még a legapróbb ráncait és tetoválásait is annak érdekében, hogy valószerűen nézzenek ki, de többek között például a mezek mozgásának szimulációját is újradolgozták a maximális realizmus érdekében.

Ha kíváncsi vagy minderre a gyakorlatban, csak pörgesd le az alábbi videót. Megjelenés szeptember 19-én PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is.

Nézd nagyban ezt a videót!



NBA 2K18 első hivatalos videós kedvcsinálóját, ami rögtön egy fejlesztői naplóként igyekszik dicsekedni nekünk arról, hogy milyen nagyszerű is lesz az év egyik legjobban várt kosárlabdás játéka.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 8 napja

Igazán szép játék. Egyetlen apró hiányosságot látok, az összes játékos tekintete üres, élettelen.

válasz erre

Direktor

7 éve, 3 hónapja és 8 napja

Látványos game lesz, bejön!

válasz erre
NBA 2K18
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja