Megmutatta magát mozgásban az NBA 2K18

2017. augusztus 09.
3.7981
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2K Sports csapata bemutatta az NBA 2K18 első hivatalos videós kedvcsinálóját, ami rögtön egy fejlesztői naplóként igyekszik dicsekedni nekünk arról, hogy milyen nagyszerű is lesz az év egyik legjobban várt kosárlabdás játéka.

A felvétel Joel Friesch művészeti igazgató narrációjával került rögzítésre, aki nem győzi hangsúlyozni, hogy minden idők legjobban kinéző NBA-játékát kapjuk majd meg a legtöbb platformon, amiben a csatolt felvételek alapján lehet valami, hiszen valóban egészen elképesztően fest a látvány.

Sőt mi több, a videóból kiderül, hogy minden egyes játékost újra behívtak a stúdióba, és modellezték az arcát, a szemeit, de még a legapróbb ráncait és tetoválásait is annak érdekében, hogy valószerűen nézzenek ki, de többek között például a mezek mozgásának szimulációját is újradolgozták a maximális realizmus érdekében.

Ha kíváncsi vagy minderre a gyakorlatban, csak pörgesd le az alábbi videót. Megjelenés szeptember 19-én PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

1 éve, 9 napja

Igazán szép játék. Egyetlen apró hiányosságot látok, az összes játékos tekintete üres, élettelen.

válasz erre

Direktor

1 éve, 10 napja

Látványos game lesz, bejön!

válasz erre
NBA 2K18
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja5t3v3nk3 profiljakpal profiljaWickedSick profiljaHellblade profiljanyulszem profiljakylx profiljagery1113 profiljaBaresz Baresz profilja adambalonyi profiljaLaci721 profiljaVis Major profilja