Megmutatta magát mozgásban a Rainbow Six: Siege - Operation Blood Orchid vidámparkos pályája

2017. augusztus 17.
4.1921
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár az alaposabb bemutatókra csak a jövő heti gamescom expón számíthatunk majd a Rainbow Six: Siege - Operation Blood Orchid DLC kapcsán, ellenben a Ubisoft már most megkezdte az alapozást, ennek megfelelően berobogott a bővítményhez egy rövidke teaser trailer.

Ez a videó nem kisebb dolgot prezentál nekünk, mint a következő évad egyik központi helyszínét, illetve új csataterét, ami Theme Park név alatt egy vidámparkban játszódik majd, és mivel egy eléggé lerobbant környékről beszélünk, ráadásul éjszaka, ezért egészen sötét, már-már horrorisztikus pillanatok várnak ránk a Hong Kongba repítő helyszínen.

A kérdéses pálya - új operátorokkal és egyéb extrákkal - a korábbi terveknek megfelelően augusztus 29-én válik elérhetővé a Season Pass tulajdonosoknak, mindenki másnak azonban szeptember 5-ig kell várnia a Rainbow Six Siege: Operation Blood Orchid DLC beszerzésével PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

drift3r91

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ez a játék nagyot nőtt a szememben, induláskor nem vettem meg mert a béta alfa gytra volt matchmaking tipikus ubis aztán mikor megvettem már semmi gond nem volt most az oh alatt pedig rendesen kipofozták, hibák meg low playerek mindig lesznek, de ez a játék az ami miatt ott hagytam a Codot.

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Enyhén dark téma az egész. Plusz egy kicsit ijesztő is.

válasz erre

Gólem

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Jó sötét a hangulata.

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljawazko profiljaVis Major profiljagery1113 profiljaLaci721 profilja