Megmutatta magát mozgásban a Nickelodeon Kart Racers

2018. szeptember 14.
2.3101
Maniac profilja, adatai
Maniac
A GameMill Entertainment a korábbi bejelentés után most végre mozgás közben is megmutatta Nickelodeon Kart Racers címmel érkező legújabb alkotását, mely a mesecsatorna népszerű karaktereit állítja a középpontba egy vagány versenyjáték részeként.

Ennek megfelelően olyan hősökkel pattanhatunk majd autóba, mint SpongyaBob, Patrik vagy Szandi a SpongyaBob Kockanadrágból, Leonardo, Raphaelo, Michelangelo és Donatello a Tini-nindzsa teknőcökből, Angelica, Tommy és Reptar a Fecsegő tipegőkből vagy Arnold és Helga a Hey Arnold!-ból.

A Nickelodeon Kart Racers 24 jól ismert, a rajzfilmek által ihletett pályát, kooperatív és lokális többjátékos élményeket, testre szabható autókat, power-upokat és speciális támadásokat is kínál majd a játékosoknak méghozzá október 23-tól PS4-en, Xbox One-on és Nintnedo Switch-en.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 napja és 3 órája

Nem rossz, de remélem több sorozat lesz benne (főleg azok amiket én is néztem) mert akkor insta buy!

válasz erre

Hát ez ***** jó volt! Imádom!

válasz erre

Hellblade

1 hete

http://www.youtube.com/watch?v=fH3jL28bkAw

válasz erre
Nickelodeon Kart Racers
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaBvektor profiljamarco profiljarDAVE profiljaRyo san profiljaGargameth profiljaNabe profiljaturatur profiljaVis Major profiljaImperator profiljaEAG1 profiljaPixelhexer89 profilja