Megmutatta magát mozgásban a For Honor két új karaktere

2017. május 03.
3.6871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft mozgás közben is megmutatta a For Honor hamarosan induló második szezonjának két új harcosát, akik a Season Pass tulajdonosainak már május 16-án elérhetővé válnak, mindenki másnak azonban május 23-ig kell várniuk rá.

A két új harcos közül az egyik a Centurion lesz, egy római harcosok által ihletett hibrid lovag, aki erős páncélja mellett főként nagy sebzést okozó közelharci támadásokban lesz nagyon kemény, míg a másik új hős a Shinobi névre hallgat, akit egy elképesztően fürge és taktikás harcmodort igénylő szamuráj orgyilkosként ismerhettünk meg.

A két új hőst az alábbiakban már mozgásban is megtekinthetitek, és fontos még kiemelni velük kapcsolatban, hogy a második szezon kezdetén mellettük két új pálya is érkezik Forge és Temple Garden név alatt, méghozzá egy halom fontos frissítés társaságában.

Nézd nagyban ezt a videót!





For Honor hamarosan induló második szezonjának két új harcosát, akik a Season Pass tulajdonosainak már május 16-án elérhetővé válnak, mindenki másnak azonban május 23-ig kell várniuk rá.'>
nincs még hozzászólás

For Honor
8.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljatotyak profilja