Megmutatta magát mozgásban a Dragon Ball FighterZ ingyenes őszi óriásfrissítése

2018. szeptember 27.
4.0091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco mozgás közben is megmutatta a Dragon Ball FighterZ-hez korábban beharangozott őszi óriásfrissítést, lévén nemsokára ingyenes tartalmakkal gazdagíthatjuk a verekedős játék kínálatát, ezáltal többek között egy újabb pályával is bővül a felhozatal.

Az új helyszín a Galactic Arena lesz, melyen több pofozkodást láthatunk már az alábbiakban, de ezzel a frissítéssel mutatkozik be a Seasonal Z Capsules, melyhez kapcsolódóan Halloween lesz az első téma, ami bekerülhet a játékba speciális kosztümök és Z Stamps-ok képében.

Persze a frissítéssel pár kevésbé látványos újdonság is jött a Dragon Ball FighterZ-be, ezáltal például új online rangrendszert is bevezetnek a készítők, de inkább nézd meg magad mindezt az alábbiakban, és várd türelmesen a megjelenést, amit a közeli jövőre ígértek a készítők, de ennél pontosabbat nem közöltek még.

Nézd nagyban ezt a videót!



Dragon Ball FighterZ-hez korábban beharangozott őszi óriásfrissítést, lévén nemsokára ingyenes tartalmakkal gazdagíthatjuk a verekedős játék kínálatát, ezáltal többek között egy újabb pályával is bővül a felhozatal.'>
1 hozzászólás

muki

5 éve, 11 hónapja és 21 napja

OMG de ****. röhögő smiley

válasz erre
Dragon Ball FighterZ
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja