Megmutatta magát mozgásban a Boreal Alyph, avagy a rajongók által készített Half Life 3

2018. november 21.
9.4721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várható volt, hogy miután a Valve részéről gyakorlatilag esélytelen a Half Life 3 elkészülése, egy rajongói brigád nekilát, és a legjobb tudásuknak megfelelően elkészítenek egy projektet, ami Gordon Freeman újabb kalandjaira épül.

Bár nyilván közvetlenül sem Freeman, sem más egyéb dolog nem kerül majd bele, ami jogsértő lenne, azonban végre mozgás közben is megmutatta magát egy ígéretes projekt, mely Boreal Alyph név alatt azt a célt szolgálja, hogy a Half Life 3 pótlékát adja a rajongóknak, méghozzá arra a sztorira építve, amit maga Marc Laidlaw szivárogtatott ki pár hónappal ezelőtt, és ami egyébként az említett sorozat zárófejezete lett volna.

Bár a Boreal Alyph nagyon korai fázisban van, azonban már az alábbi videók is tökéletesen megmutatják, hogy mennyire hű lesz az anyasorozathoz, elég csak megnézni az ellenfeleket, az egyes modelleket, vagy a könnyed harcokat. Inkább mutatjuk:

Nézd nagyban ezt a videót!







1 hozzászólás

Marduk

5 éve, 10 hónapja és 21 napja

Szerintem a Valve direkt erre játszott, hogy valaki el kezdje, és fel tudja karolni a projektet, mint anno a Black Mesát.

válasz erre
Boreal Alyph
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja