Megmutatta magát mozgásban a Battlefield 1: Incursions játékmódja

2017. szeptember 12.
4.1641
Maniac profilja, adatai
Maniac
A DICE még az idei gamescom expón jelentette be, hogy a Battlefield 1 hamarosan egy igazán különleges játékmóddal gyarapodhat majd, amely Incursions név alatt egy 5v5 fős kompetitív mókát garantál a játékosoknak.

Az újdonság által közvetített élményt korábban még csak közvetett formában ismerhettük meg, de Westie jóvoltából most rögzítésre került egy 10 perces gameplay felvétel, amelyen alaposan megismerhetjük az új szabályrendszer minden sajátosságát, középpontban a Giant's Shadow pálya erőteljesen módosított változatával.

A rendkívül intenzív élményeket garantáló játékmódban egyébiránt a háborúzás mellett jegyeket kell gyűjtögetnünk, ezáltal az első csapat, amelyik összeszed 15-öt, az nyeri a mérkőzést, miközben nem árt tudni, hogy a jegyeket az egyes tettekért kapjuk, így az ellenfél játékosának megölése vagy egy tank elpusztítása pontosan ilyen lehet.

Az Incursions a jól megszokott módon először zárt alfa formájában kerül bevezetésre a Battlefield 1-be, aminek indulására még ebben a hónapban sor kerülhet.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Gólem

11 hónapja, 1 napja

Illik az alapkoncepcióba. Tök jó gameplay amúgy.

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 1 napja

Látszik hogy nem játszok vele. Nézem, nézem de nem tudom mit kell figyelni rajta.

válasz erre
Battlefield 1
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaXelosz profiljaLaci721 profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaManiac profilja