Megmutatta magát az Overwatch második Uprising eventje

2018. április 03.
4.8481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blizzard a korábbi bejelentés után előhozakodott az Overwatch második Uprising eventjéhez kapcsolódó első mozgóképpel, ami elsőre talán sokaknak csalódást okozhat, de érdemes alaposabban is vetni rá egy nagyobbacska pillantást.

A videó alapján ugyanis azt hihetjük, hogy a limitált ideig tartó kooperatív esemény során most is csak a népszerű King's Row küldetést élhetjük majd át Tracer, Mercy, Reinhardt és Torbjörn oldalán, azonban nem árt odafigyelni egy kis apróságra.

A videó ugyanis azzal indít, hogy egy számítógépen hozzáférést ad egy 0382-es számú archív fájlhoz, mely után megnyílnak a tavalyról ismert event képsorai, azonban a felvétel úgy zárul, hogy valaki megnyitja a 0274-es archív fájlt, ám ebből már semmit sem láthatunk.

Márpedig nagy a valószínűsége annak, hogy az Overwatch idei Uprising eseményén a kérdéses fájl alatt megtalálható új események, ezáltal egy teljesen új misszió kapja a főszerepet, amiről a Blizzard bizonyára jövő hétig mindent megoszt velünk, lévén a múltba visszarepítő event április 10. és április 30. között zajlik majd.

Nézd nagyban ezt a videót!



Overwatch második Uprising eventjéhez kapcsolódó első mozgóképpel, ami elsőre talán sokaknak csalódást okozhat, de érdemes alaposabban is vetni rá egy nagyobbacska pillantást.'>
2 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 6 hónapja és 23 napja

Én várom nagyon van egy csomó normális skin plusz remélem lesznek újak is! mosolygó smiley
Talon Moira lenne a legkirályabb! röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 6 hónapja és 24 napja

Unatkozó időmilliomosok legnagyobb problémája. röhögő smiley

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaManiac profilja