Megmutatta magát a Rainbow Six: Siege - Operation Para Bellum DLC új csatatere

2018. május 14.
3.5771
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hamarosan újabb tartalmakkal gazdagodhat majd a Rainbow Six: Siege, ezáltal érkezőben az Operation Para Bellum DLC, amiről már most biztos, hogy egy újabb pályával gazdagítja az alapokat.
 

Ezt a csatateret mutatta most be a Ubisoft egy látványos videó részeként, ezáltal lehetőségünk nyílik ismerkedni a Villa névre keresztelt csatatérrel, amit bár most is elég alaposan megcsodálhatunk, azonban a franciák május 20-ra, azaz most vasárnapra egy nagyobb volumenű bemutatót is terveztek egy kapcsolódó esemény részeként.

Az Operation Para Bellum DLC egyébiránt biztosan hoz majd még magával újabb operátorokat, de a bővebb és pontosabb részletekről az elkövetkezendő napokban hull majd le a lepel, így arról is többek között, hogy mikor számíthatunk a kiegészítő megjelenésére.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

WarriorAutobot

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nem rossz, kis villa.

válasz erre

muki

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Már követni sem tudom a sok R6S tartalmat.

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljaHellblade profiljaretePceldaK profiljamarco profiljaGargameth profiljaadriano profiljagery1113 profiljaWotahMelon profiljaDrThezeus profiljaszedmond01 profilja adambalonyi profiljarDAVE profilja