Megmutatta magát a Mavericks: Proving Grounds, a 400 játékost támogató battle royale

2018. február 19.
2.0811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PUBG sikere után várható volt, hogy folyamatosan érkeznek majd azok a battle royale stílusú videojátékok, melyek valamilyen tekintetben megpróbálnak újdonságot hozni a műfajba, így ide sorolható a Mavericks: Proving Grounds is, mely a játékosok számát piszkálja meg egy kicsit.
Advertisement

Az Automaton Games által fejlesztett játékról bár egyelőre nem tudunk túl sokat, de az biztos vele kapcsolatban, hogy a legnagyobb különlegessége az lesz, hogy egyszerre akár 400 fő is harcolhat egymással a pályákon, ami lényegesen nagyobb küzdelmeket ígér, mint a PUBG, vagy bármelyik másik battle royale.

Hogy a készítők miként valósítják majd meg mindezt, egyáltalán hogyan néz majd ki az egész a valóságban, az egyelőre még óriási kérdőjel, és a valósághoz az a teaser trailer sem visz közelebb minket, ami a hétvégén futott be róla, noha annyit azért megoszt velünk, hogy a Mavericks: Proving Grounds keretein belül garantáltan egy élő és lélegző világ vár majd ránk.

Az alkotás a készítők tervei szerint még idén játszható lesz, de a végleges változat érkezését - mely egy nyitott világú MMO lesz, a battle royale csak egy opciónak ígérkezik benne - legkorábban jövőre várhatjuk.

Nézd nagyban ezt a videót!



Mavericks: Proving Grounds is, mely a játékosok számát piszkálja meg egy kicsit.'>
2 hozzászólás

Hentes

6 éve, 7 hónapja és 7 napja

Brutál jól néz ki!

válasz erre

totyak

6 éve, 7 hónapja és 7 napja

Az ilyen videókért valakit nagyon meg kellene verni.

válasz erre
Mavericks: Proving Grounds
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja