Megmutatta magát a Call of Duty WWII londoni pályája

2017. október 12.
3.0071
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nemcsak a Call of Duty-sorozat, hanem talán még egyetlen második világháborús játék sem merészkedett annyira különleges helyszínekre, mint most a Call of Duty WWII, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy a készítők még Londonba is elvisznek majd minket.

Erről kaptunk most két igencsak látványos és hangulatos képet, amelyek közül az egyik ráadásul egy további érdekességet is felvezet, lévén láthatjuk rajta az Uplink nevű játékmód történelmi kivetülését, ami Gridiron név alatt ugyanazt az élményt garantálja, mint eddig, csak műholdak helyett egy korabeli focilabdát kell majd dobálgatnunk, illetve eljuttatnunk az ellenfél területére.

Megmutatta magát a Call of Duty WWII londoni pályája - 2. kép

A képeken egyébiránt az látható, hogy London utcái mellett a földalatti metróalagutakban is lehetőségünk nyílik majd dobálgatni egyet-kettőt, de természetesen más játékmódban is használhatjuk majd. Hogy a kérdéses pálya a kampányban is benne lesz-e, azt egyelőre nem tudjuk, de nem tartjuk kizártnak. Érkezik november 3-án!
3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 7 napja

VaPe írta:
Ez fura játékmód lesz.
Valamivel pótolni kellett a hipermodern verziót. Mégiscsak világháború a múltban.

válasz erre

VaPe

1 éve, 7 napja

Ez fura játékmód lesz.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 7 napja

Ööööö hát jó... Labdával... Okkkééééé...

válasz erre
Call of Duty WWII
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaWickedSick profiljaHellblade profiljaNeurotic profiljaPixelhexer89 profiljaWillThaWheel profiljaiPet profiljaiPet profiljaturatur profilja