Megmutatta magát a Call of Duty: Black Ops 4 Zombies játékmódja

2018. május 17.
4.0291
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár azt hittük, hogy az Activision az E3-ra tartogatja majd a Call of Duty: Black Ops 4 Zombies játékmódjának bemutatóját, azonban már a mai stream alatt is sor került egy kis prezentációra.

Sőt mi több, egy igencsak alapos bemutatót kaptunk, amiből megtudtuk, hogy ismét teljesen új karakterek és újabb élőhalottak várnak majd ránk több módra osztottan, az egyik főszerepében például egy teljesen új renddel, melynek működése az ókorig vezethető vissza, ezáltal a gladiátorok korában küzdhetünk majd a zombikkal.

Nem igazán értjük, hogy miként hozzák össze a készítők a gladiátorok időszakát a Call of Duty: Black Ops 4 futurisztikus sajátosságaival, hiszen az első bemutató olyan volt, mintha egy teljesen más játékot láttunk volna. Ez azonban csak az egyik móka - az IX - volt a tervezett, pontosabban ismertetett három közül!

A Voyage of Despair például egy a harmincas-negyvenes évek időszakát idéző környezetbe kalauzol majd el minket, míg a Blood of the Dead-ről mindössze annyit tudni, hogy egy igencsak horrorisztikus, modern mókázás lesz. Mutatjuk inkább a kapcsolódó trailereket, azok többet mondanak minden szónál!

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

movi

11 hónapja, 3 napja

Jé, világít a szemük! De izgi....
Már szinte bármelyik Fps jobb mint a Cod!

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 4 napja

Ez valami **** vicc? Ez az egyetlen használható mod benne, a többi mi a francnak? Battle royale baszki.

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 4 napja

Ez a zombi móka nem lesz rossz!

válasz erre

Gólem

11 hónapja, 4 napja

Hát ez nekem nagyon adja!

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaRyutheStaR profiljaMarduk profiljahavrillal profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profiljamarco profilja