Meglepően nagy akkumulátort kaphat az új Motorola mobil

2016. október 30.
3.8541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A mobiltelefonok piacán sokáig óriási névnek számított az amerikai Motorola, aztán nagyon nagyot zuhantak, majd a Google kezében próbáltak meg újraéledni, mostanság pedig a Lenovo tulajdonában ténykednek.
 

A márkanév megmentése jól sikerült, átlátható és versenyképes portfólióval rendelkeznek, mely hamarosan egy újabb készülékkel bővülhet. Érkezőben van ugyanis a Motorola Moto M, mely állítólag meglepően nagy akkumulátort vonultat majd fel.

A kiszivárgott információk szerint ugyanis 5,100mAh-es egység dolgozik majd a készülékben, melyet egy Snapdragon 625-ös SoC és 3 vagy 4GB RAM egészít majd ki. A hardverek alapján számos riválisra számíthat az eszköz, vélhetően ezt próbálják meg a kimagaslóan nagy üzemidővel és legalább 2-3 napos valós használati idővel orvosolni, mely sokak számára valóban vonzó lehet.
7 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 2 hónapja és 1 napja

Ez egy igazán jó telefon lesz.
Kár hogy felénk nem jön a Moto X és a modjai.
Azt simán bevállalnám következő telefonnak.

válasz erre

Mordorer

6 éve, 2 hónapja és 1 napja

Tudom bilibe lóg a kezem, de én olyan akksikat szeretnék amik egy hétig bírják. Mint régen. Vicc hogy képtelenek megcsinálni.

válasz erre

miertkellettaregbevezetes

6 éve, 2 hónapja és 1 napja

Alap lehetne már mindegyik telefonba ez az akksi méret. Ezzel el lehet prüttyögni már 1.5 napot.

válasz erre

totyak

6 éve, 2 hónapja és 2 napja

Nem hiszem el, hogy nem lehet kitalálni valami tartós akkut. Csak nem is akarnak, mert akkor ritkábban mennének tönkre. Ugye a napi szintű töltés nem hosszabbítja az élettartamot.

válasz erre

Gólem

6 éve, 2 hónapja és 2 napja

A Zenfone max épp most csökkentette az új telóban az akksi méretet, épp a vastagság miatt. Meg gondolom a zsebet sem húzza annyira. Kéne valami kompromisszum már akkumulátor téren, ami bírja is de vékony is.

válasz erre

bekecs

6 éve, 2 hónapja és 2 napja

És milyen vastag a teló, 2 centi?

válasz erre

rDAVE

6 éve, 2 hónapja és 2 napja

Ez nem hír, az a hír, hogy a többiek még mindig nevetségesen kicsi aksikat raknak bele. Én az előző LG-met is azért vettem, mert az azonos árú, de erősebb telefonban kisebb volt az aksi. Lehet spórolok egy másodpercet a böngésző betöltésével, de hiába, ha lemerül közben. Szerencsémre a Xiaomi-m kompromisszum mentes lett.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja