Meglepetés pályával és játékmóddal gyarapodott a Call of Duty: Black Ops 3

2018. március 06.
3.0861
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a 2015-ben megjelent Call of Duty: Black Ops 3 ma már mindennek tekinthető, csak éppen aktuálisnak nem, azonban a Treyarch és az Activision úgy döntött a minap, hogy egy meglepetés frissítést dobnak ki hozzá a rajongóknak.

Az 1.27-es update tényleg nagy meglepetést okozott, hiszen néhány hibajavítás mellett egy csipetnyi extra tartalmat garantál a letöltők számára, ezáltal elérhetővé válik általa a játékban a korábbi részekben igencsak nagy népszerűségnek örvendő Infected mód, melyben a rajongók egytől-egyig túlélőket alakítanak majd, de egy szerencsés - vagy szerencsétlen - kiválasztott fertőző beteg lesz, célja pedig nem más, minthogy elpusztítsa társait.

A frissítéssel érkező másik meglepetés pedig egy új pálya lett, mégpedig a sokak által kedvelt és ismert Redwood téli változata, mely Redwood Snow név alatt érkezett meg, és a hófehér tájon kívül semmi extrát sem várhatunk tőle az eredetihez mérten, de azért így is elég jó pofa ahhoz, hogy kipróbáljuk. Pláne, mivel a frissítés, ezáltal az extra tartalmak is ingyen vannak!
2 hozzászólás

Gólem

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Valamit del akarnak vezetni ezek a srácok ezzel úgy érzem.

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ez milyen jó már! Három év után új frissítés!

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 3
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

ezt mondjátok

havrillal profilja

havrillal

7 órája és 38 perce
havrillal profilja

havrillal

7 órája és 39 perce
havrillal profilja

havrillal

7 órája és 50 perce
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja