Megközelítette az egymilliót a DayZ mod játékosainak a száma

2012. augusztus 01.
2.2661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már semmi kétség sem férhet hozzá, hogy az ArmA II háborús szimulátor egyik legsikeresebb modifikációja a DayZ címre keresztelt darab lett, amely a szokásos háborús koncepció helyett az élőhalottakra helyezte a hangsúlyt, ezzel pedig sikerült magára vonnia játékosok százezreinek figyelmét.

Amint ugyanis a modifikáció megalkotója a mai napon bejelentette, a kiegészítéssel már többen játszanak, mint magával az ArmA II alapjátékkal, hiszen az aktív felhasználók száma megközelítette az egymillió főt.

Hogy egészen pontosak legyünk, a hivatalos közlemény nekünk 937,659 fanatikusról számolt be, ami kiemelkedő teljesítmény, ha azt vesszük alapul, hogy egy hónappal korábban még csak félmillióan szaladgáltak a szervereken.

A hírek szerint a modifikáció sikere jó hatással volt az ArmA II eladásaira is a Steamen, ám várhatóan ez a folyamat csak az év végéig fog kitartani, a DayZ mod ugyanis még az év végéig egy önálló videojáték formájában is meg fog jelenni, aminek futtatásához már nem lesz szükségünk az ArmA II-re.
1 hozzászólás

sasikaa

8 éve, 7 hónapja és 7 napja

Nem semmi! Az eredeti játék kiadója mit fog szólni hozzá, hogy nem fogják megvenni az alap arma II-t????

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

GamePlay profiljagery1113 profiljapence089 profilja