Megkezdődtek a Diablo III béta tesztjei

2011. szeptember 21.
1.9951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blizzard egy hivatalos közleményben adta a Diablo III fanatikusainak a tudtára, hogy hosszas várakozást követően végre valóban elindultak a játék béta tesztjei, igaz, egyelőre csak a tengerentúlon, de a rajt tegnap este így is megkezdődött.

Ez annyit jelent, hogy a jövőben folyamatosan megkapják kipróbálási lehetőségeiket azok a fanatikusok, akik korábban jelezték a Blizzard felé tesztelési szándékukat. Sajnos az európai indulásról egyelőre nem szóltak a hírek, de biztosak vagyunk benne, hogy napokon belül az itteni béta szerverek is aktiválódnak.

A zárt bétában részt vevő fanatikusok egyébiránt a történet első teljes felvonását élhetik át, mindezt akármelyik öt kaszt kiválasztottjával. A tesztekben nem csak egymagunk, hanem egy barátunk társaságában, kooperatív módban is átélhetjük a cselekményt, de kipróbálhatjuk az összes lényeges opciót is, így többek között például a crafting rendszert. Jó hírek tehát a Diablo III fanatikusainak, reméljük nagyon hamar lezavarják az illetékesek a teszteket, év végére pedig megjelenhet már a végleges változat.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 8 hónapja

Szerintem nem lesz.

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 1 napja

volt egy hír miszerint lesz konzolokra ez igaz lesz vagy még nem bisztos?

válasz erre

gymtonic74

13 éve, 8 hónapja és 1 napja

Vegre valahara eledezik egy halottnak hitt legenda! De csak tetszhalott allapotban volt. Micsoda oromhir!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja