Megkezdődött a munka a Microsoft és a Novell közös kutató-fejlesztő központjában

2007. szeptember 21.
1.5931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft és a Novell megnyitották közös kutató-fejlesztő laboratóriumukat (Interoperability Lab) a Massachusetts állambeli Cambridge-ben.

A két vállalat tavaly novemberben megkötött széles körű üzleti és műszaki megállapodásának keretében jelentette be a közös kutató-fejlesztő központ létrehozását, ahol a Microsoft és a Novell műszaki szakértői az ügyfelekkel és a közösséggel együttműködve olyan új szoftvermegoldásokat fejlesztenek és tesztelnek, amelyek támogatják a Microsoft Windows Server és a SUSE Linux Enterprise jobb együttműködését biztosító technológiákat.

A Cambridge-ben található laboratóriumban a Microsoft és a Novell mérnökeiből álló csapat dolgozik majd a Windows Server és a SUSE Linux Enterprise jobb együttműködésének fejlesztésén. A laboratórium első feladata a Microsoft és a Novell virtualizációs technológiái közötti együttműködés biztosítása lesz. A további tervek között szerepel a szabványalapú rendszerfelügyelet, a személyazonosság-kezelési szövetség és az irodai dokumentumformátumok kompatibilitásának megteremtése. A laboratóriumban több mint 80 különféle architektúrájú kiszolgáló és egy tárhelyhálózat működik. A laboratórium növekedésével párhuzamosan a Microsoft és a Novell más szállítókat és további technológiákat kíván majd bevonni a fejlesztésbe egy olyan széleskörű laboratóriumi környezet létrehozása érdekében, amely eleget tesz a nagyvállalati ügyfelek különböző platformok hatékonyabb együttműködésére vonatkozó igényeinek.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja