Megkapta utolsó kedvcsinálóját az American Truck Simulator

2016. január 29.
4.0691
Maniac profilja, adatai
Maniac
A kamionszimulátorok kedvelői hamarosan újabb izgalmas utakra indulhatnak, lévén az európai helyszínek után az American Truck Simulator a tengerentúlra repíti a fuvarozókat.

A játék a korábbi epizódokkal kitaposott ösvényen halad tovább, ezáltal a kamionsofőrök valóban létező helyszíneket és utakat fedezhetnek fel maguknak, miközben különféle nehézségi szintű rakományokat szállíthatnak és változatos feladatokat teljesíthetnek a fuvarozás témakörén belül.

Ha szeretnél te is amerikai kamionsofőr lenni, akkor még néhány napig legyél türelmes, az American Truck Simulator érkezését ugyanis február 3-án várjuk, kizárólag PC-re.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

rDAVE

1 éve, 18 napja

totyak írta:
Ez is ritka, kizárólag pc-re. Pedig egy ilyen játék szerintem pont jól megférne a konzolokon is.
A fejlesztő már több, mint tíz éve fejleszt kamion szimulátorokat és még soha nem adták ki konzolra, szóval nincs meglepetés ebben. Ráadásul egy maroknyi indie csapat, szóval valószínűleg kapacitásuk sincs rá.

válasz erre

totyak

1 éve, 18 napja

Ez is ritka, kizárólag pc-re. Pedig egy ilyen játék szerintem pont jól megférne a konzolokon is.

válasz erre

kpal

1 éve, 18 napja

Europai verzió nagy kedvenc lett . Ez is jó lehet .

válasz erre
American Truck Simulator
5.499 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

szattila profiljapetike737 profiljakokasbalazs profiljaRyutheStaR profiljaLaci721 profiljaManiac profiljarDAVE profiljaWhiteFang profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaMonyo profiljaTurbie profiljawegh profiljakylx profiljaleventecos profilja